Κοραή 79, Βόλος

Γιορτινές ευχές από την πρόεδρο του Λυκείου

Αγαπητά μέλη της Λυκειακής Οικογένειας,  φίλες και φίλοι 

 

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και τίποτα δεν είναι ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές, αφού  οι ζωές μας έχουν αλλάξει ριζικά μέσα στους τελευταίους 10 μήνες.

Από την πλευρά μας, στην πρωτόγνωρη αυτή εποχή  αντλούμε δύναμη από τη μεγάλη οικογένεια του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου που φέτος έκλεισε 100 χρόνια ζωής. Διατηρούμε την πίστη μας και εμπνεόμαστε από την εμπνεύστρια του θεσμού μας, Καλλιρόη Παρρέν και όλες τις άξιες γυναίκες που αποτέλεσαν τους κρίκους αυτής της τεράστιας αλυσίδας ζωής και προσφοράς του ιστορικού σωματείου μας,  σε περιόδους μεγάλων κρίσεων για την Πατρίδα μας. Είναι ακριβώς αυτή η πολύτιμη παρακαταθήκη που μας δίνει τη βεβαιότητα ότι και τούτη η καταιγίδα  θα κοπάσει  και, παρά τα μυριάδες προβλήματα που συσσώρευσε και στο Λύκειό μας,  θα επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη και πάλι για να ξαναπιάσουμε το νήμα, εκεί που το αφήσαμε….

Ατενίζουμε αισιόδοξα τις φετινές γιορτές, ευχόμενοι  να βρούμε όλοι μας τη δύναμη ν’ αλλάξουμε διάθεση για να τις υποδεχτούμε όπως τους αξίζει.

Συνεχίζουμε να μένουμε στα ζεστά μας σπιτικά με υπομονή και αγάπη, έχοντας πάντα στο νου και την καρδιά μας τους δικούς μας ανθρώπους, τους φίλους, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους γνωστούς, ολόκληρη την κοινότητα και πέρα απ’ αυτή!  Συμπαραστάτες σ’ αυτή την προσπάθεια  είναι δίπλα μας οι φορείς της Τέχνης και του Πολιτισμού που, προσαρμοσμένοι στη σύγχρονη  ψηφιακή εποχή, μας προσφέρουν “πεδίο” για γνώση και ψυχαγωγία.

Σας ευχόμαστε όλους σας Καλά Χριστούγεννα, Υγιές και Ασυννέφιαστο το Νέο Έτος!  Σύντομα θα ξαναβρεθούμε όλοι μας υγιείς και χαρούμενοι!

 

 

Η πρόεδρος Μαρία Σπανού

και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Β.

Share
Share