Κοραή 79, Βόλος

Διήμερη εορταστική απόδραση πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην Αθήνα 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019

Goylandri

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου διοργανώνει την καθιερωμένη χειμωνιάτικη διήμερη εκδρομή στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019  με πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Ιστορικά ενδιαφέροντα με επίκεντρο τον  περίπατο στην άγνωστη  πλευρά της Αθήνας των Οθωμανικών χρόνων  ενδιάμεσα από επισκέψεις: α) στο νέο μουσείο σύγχρονης τέχνης του Ιδρύματος Β. και Ε. Γουλανδρή, το νέο «διαμάντι» της Αθήνας β) το νέο Mουσείο Nεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, στην αυλή των θαυμάτων.

Προτάσεις για ψυχαγωγία:

α) θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν», το αριστούργημα του συγγραφέα Μ. Καραγάτση.  Μετά από 150 sold-out παραστάσεις και 35.000 θεατές, το έργο ανέβηκε και φέτος στο θέατρο «Πορεία» σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου.  β) Χριστουγεννιάτικη αυλαία στην ανθοστόλιστη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής με άρωμα Βιέννης, από τους διακεκριμένους σολίστ της ορχήστρας Johann Strauss Ensemble.    

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνούν  στη Γραμματεία του ΛΕΒ, στα τηλέφωνα: 2421033938, 2421305753 και στο:  likioelinidonvolou@gmail.com 

FacebookTwitterGoogle+Share