Κοραή 79, Βόλος

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού του ΛΕΒ

IMG_9958

          Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφ. Τμήματος Χορού Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου, προχθές την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη στον Αλμυρό.IMG_9978

Παρά το κρύο, από νωρίς χορευτές και φίλοι της λυκειακής οικογένειας που συνέρρευσαν στο χώρο,   είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν χορευτικές δεξιότητες από τις ομάδες παιδιών και εφήβων του ΠΤΧΑ,  που με την επιμέλεια των δασκάλων τους, Φώτη Σκαμαγκούλη και Βιργινίας Χρήστου ,φέτος παρουσίασαν χορούς της Κρήτης.  Αμέσως μετά,  συμμετείχαν  στο ξεχωριστό  γλέντι που πρόσφερε η ορχήστρα "Παύλος Μελάς",   απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το καλό φαγητό, το κρασί και κυρίως το ζεστό και οικογενειακό κλίμα.

          Μεταξύ άλλων τοπικών φορέων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης, ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Χατζόπουλος, οι οποίοι κατά την κοπή της πίτας από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΛΕΒ μαζί με τις εθελόντριες κυρίες που υποστηρίζουν το έργο του ΠΤΧΑ, απηύθυναν θερμές ευχές για την απρόσκοπτη προσπάθεια του  Λυκείου  των Ελληνίδων Βόλου που με το έργο του συμβάλει στην πολιτιστική ζωή του Αλμυρού προς όφελος της τοπικής πολιτιστικής παράδοσης.

       Και του Χρόνου

FacebookTwitterGoogle+Share